Guinot

Het Franse merk Guinot is wereldleider in schoonheidsinstituten en wordt gebruikt in meer dan 11.000 schoonheidssalons wereldwijd. Als baanbrekende innovatie heeft Guinot de Hydradermie-behandeling, die niet voor niets nog steeds wordt geroemd en bekroond op het gebied van huidverbetering. Guinot is een allround merk en laat zien dat hoogwaardige cosmetica en eenvoudig gebruik moeiteloos samengaan!

Huidverbeterende behandelingen en producten
Guinot biedt exclusieve huidverbeterende behandelingen zoals:
– Hydraclean
– Hydradermie
– Age Summum
– Eye Logic Yeux
– Hydra Peeling
– Liftosome

Zowel vrouwen als mannen maken gebruik van het uitgebreide dienstenpakket van Guinot, maar ook van haar producten. Het merk heeft namelijk een complete lijn van geavanceerde producten voor gezicht, decolleté, lichaam en zonbescherming. Alle producten worden ontwikkeld door vooraanstaande wetenschappers en worden continu aan onderzoek onderworpen.
Guinot is ook als allereerste huidverzorgingsmerk gecertificeerd met de hoogste en strengste ISO-normen voor farmaceutisch bedrijven.

Bij Kelly’s Beauty en Bodycare bieden we reinigende gezichtsbehandelingen van Guinot aan vanaf 27 euro en huidverbeterende behandelingen vanaf 68 euro.

Overige behandelingen
Kelly’s Beauty & Bodycare