Be Lifted Plasma – Liften zonder snijden

23 september 2018

Heb jij al gehoord van de nieuwste hype? De plasmalift? Ik wil je in deze blog graag vertellen wat het mooie is van deze behandeling.

Lees verder

Permanente make-up, 8 redenen waarom:

02 mei 2018

Denk jij er wel eens over na om permanente make-up te laten zetten? Ik geef je 8 redenen waarom je het gewoon zou moeten laten doen.

Lees verder

Botox, injectables of plastische chirurgie? Weet dat je veel kunt bereiken op natuurlijke manier met Dermatude Meta Therapy!

18 februari 2018

Ik werk met verschillende huidverbeterende behandelingen maar dit is wel echt de topper uit de salon! Daarom wil ik jullie iets meer vertellen over Meta therapy van Dermatude. Het is een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare resultaten geeft, zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt.

Lees verder

Vetcellen definitief verwijderen? Centimeters verliezen? Dit is mogelijk met Cryolipolyse.

04 januari 2018

Afvallen, wordt je daar nu wel zo gelukkig van?! Vaak als mensen afvallen vallen ze juist af op de gebieden waar het niet nodig is. In het gezicht, borsten en ga zo maar door. Alle plaatsen waar je het nu net niet wil… Met cryolipolyse behandelen we specifiek de plekken waar jij het wil. Voordeel: je hebt geen vervelende bijwerkingen zoals bij liposuctie en je hebt snel resultaat.

Lees verder
Overige behandelingen
Kelly’s Beauty & Bodycare