Gezichtsbehandelingen               

Wilt u uw huid echt verbeteren? Gaat u niet alleen voor ontspannende gezichtsbehandelingen naar de schoonheidsspecialiste maar ook voor daadwerkelijk zichtbaar resultaat? Dan is Kelly’s de juiste salon voor u. Wij werken met de huidverbeterende merken Guinot en Dermatude.

Tijdens uw eerste bezoek wordt er een huidanalyse gemaakt. Er wordt uitleg gegeven over de verschillende soorten gezichtsbehandelingen. We kijken naar uw wensen en doelen. Hierna bespreken we welke gezichtsbehandeling geschikt is voor uw huidtype. Aan de hand hiervan beslissen we met welk merk we het beste kunnen gaan werken. We maken een behandelplan op maat. Speciaal op uw huid en wensen samengesteld.

Guinot is al sinds jaar en dag koploper in de beautyindustrie. Het merk biedt cosmeticaproducten en behandelingen van de allerhoogste kwaliteit. Aangepast op de verschillende behoeftes van de huid. Geen huid is immers hetzelfde. Naast een instant huid boostend effect, staat ook de beleving hoog in het vaandel.

Dermatude is het merk achter de unieke, innovatieve Meta Therapy. Meta Therapy combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept, 100% natuurlijk!

Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid ook van binnen komt. Daarom werken wij met de voedinssupplementen van Laviesage. Met deze combinatie behalen wij de beste resultaten. De huid is een reflectie van het functioneren van binnenuit. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling en voldoende opnamecapaciteit van de darmen zijn voorwaarden voor een goede huidconditie. Wat u aan de buitenkant wenst moet via de binnenkant gecreëerd worden. Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals, anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

 

Overige behandelingen
Kelly’s Beauty & Bodycare