Huidverbetering

Wilt u uw huid echt verbeteren? Gaat u niet alleen voor een ontspannende gezichtsbehandeling naar de schoonheidsspecialiste maar ook voor daadwerkelijk zichtbaar resultaat? Dan is Kelly’s Beauty en Bodycare de juiste salon voor u.

Behandelplan voor huidverbetering
Een huidverbeterende gezichtsbehandeling begint met een kennismaking en een goede huidanalyse. Op basis van uw wensen en doelen kunnen we samen een behandelplan op maat maken. We bespreken daarbij welke gezichtsbehandeling geschikt is voor uw huidtype en met welk merk we het beste kunnen werken. Ik werk voor huidverbetering met de merken Guinot (al jarenlang een toonaangevend merk in beautyproducten), Dermatude (onder andere bekend van de innovatieve Meta Therapy) en Nimue (ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen).

In een behandelplan besteed ik ook aandacht aan de binnenkant. De huid is namelijk een reflectie van het functioneren van binnenuit. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling en voldoende opnamecapaciteit van de darmen zijn belangrijke voorwaarden voor een goede huidconditie. In sommige gevallen kan het bijzonder effectief zijn om de voedingssupplementen van Laviesage toe te passen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid.

 

Overige behandelingen
Kelly’s Beauty & Bodycare